Bild: Sysav

Instalco tecknar flerårigt ställningsuppdrag

Instalcobolaget Enter Ställningar har ingått ett mångårigt avtal med Sysav (Sydskånes avfallsaktiebolag) för löpande ställningsmontage. Avtalet, med ett ordervärde på cirka 130 miljoner kronor, sträcker sig från hösten 2024 till 2032.

Sysav, som ägs av 14 skånska kommuner, ansvarar tillsammans med ägarkommunerna för hantering, återvinning och behandling av avfall från hushåll i regionen på ett miljömässigt och effektivt sätt. Ställningarna från Enter Ställningar kommer användas vid revisioner, projekt och underhållsarbeten.

- Vi är glada och stolta över att få förnyat förtroende från Sysav. Detta långa gemensamma projekt är ett bevis på vårt starka partnerskap och vårt engagemang för att leverera säkra och högkvalitativa lösningar, säger Lembit Laks, vd för Enter Ställningar.

Instalcobolaget Enter Ställningar erbjuder ett fullservicekoncept inom byggnads- och industriställningar med stort fokus på arbetsplatssäkerhet. Deras tjänster inkluderar att ta fram ritningar, beräkningar, montering samt uthyrning av ställningskonstruktioner.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland