Den naturliga hamnen för entreprenörsdrivna bolag

Sedan starten 2014 har vi strävat efter att skapa en grupp med de allra bästa bolagen inom sin marknad, och bygga en gemenskap som främjar samarbete och stöd för entreprenörer som vill fortsätta att utveckla sina verksamheter. Vårt fokus ligger i sin enkelhet på att tillhandahålla resurser och erfarenheter som är skapade av och för entreprenörer.

Med en långsiktighet och en stark tro på nära relationer och kostnadsmedvetenhet arbetar vi för att uppnå goda resultat och stötta våra bolag på deras fortsatta väg mot framgång. Vi värdesätter att arbeta tillsammans med våra bolag och se både verksamheter och individer utvecklas, vilket i sin tur bidrar till vår vision att tillsammans installera om till en hållbar värld. 

I Instalco får du en samarbetspartner och ett nätverk av entreprenörer som stöttar varandra och tillsammans vill utvecklas till nästa nivå. Genom vår decentraliserade modell bibehåller ditt bolag sitt varumärke och identitet, vilket är centralt för att bolaget ska behålla sin kultur och historia.

Möt några av våra entreprenörer

Sedan 2014 har vi samlat de främsta installationsföretagen i Instalco. Vi vill vara den bästa hamnen för installationsbolag och fokuserar på att ta hand om och utveckla företagen till nästa nivå. Instalco är därför det naturliga valet för högpresenterande bolag och entreprenörer.

Möt några av våra entreprenörer i filmen till höger. Fler filmer om oss hittar du i  Instalco Play.

 

Varför bli en del av Instalco?

Som en del av Instalco tillhör ni ett starkt team och Nordens ledande koncern av entreprenörsdriva installationsbolag. Du får hjälp att utveckla verksamheten till nästa nivå genom spridning av best practice, delade affärer och förbättrade inköpsavtal. Genom att vara en del av en platt organisation med korta beslutsvägar finns möjligheter att påverka och bidra på alla nivåer.

Tillhör du nästa Instalco-bolag?

Vi söker ständigt efter ägarledda och entreprenörsdrivna bolag som delar våra värderingar och har uppvisat en historik av lönsam tillväxt. I vår förvärvsstrategi prioriteras företag som delar vårt engagemang för en gemensam utveckling och tillväxt.  

Vad säger våra entreprenörer?

Case

En av pionjärerna i Instalco

"Vi har under den här tiden utvecklat vårt företag på ett mycket bra sätt och vi har kunnat komma in på mycket större projekt än vad som hade varit möjligt utan Instalco. Det fina är att vi har kunnat plocka russinen ur kakan, utan att bli tvingade in i något som inte passar oss", säger Mikael Parnelöv, vd i El-Pågarna.

Läs hela caset
Case

Placerade Instalco i Örnsköldsvik

"Vi har fått ett nätverk i hela Sverige och redan börjat samarbeta med flera andra Instalcobolag som Norrtech, Rörtema och Intec. Jag är väldigt positiv och vi har ännu inte varit med ens i ett år", säger Leif Wallrud, vd för företagsgruppen Inlands Luft, Keyvent och Melin Plåtslageri i Örnsköldsvik.

Läs hela caset
Vill du bli en del av Instalco? Ta kontakt med oss!

Vi letar alltid efter nya duktiga entreprenörer och bolag. Är du intresserad att ta en diskussion om vad det skulle innebära för dig och ditt företag att bli en del av Instalco? Ta  gärna direktkontakt med Gustaf Larsson Ernefelt som jobbar med förvärv eller med den som är affärsområdesansvarig i det område där du verkar.

INSTALCO

Gustaf Larsson Ernefelt

Förvärvschef

gustaf.larsson.ernefelt@instalco.se +46 (0) 70 608 46 89
INSTALCO

Christoffer Rodell

Förvärv och affärsutveckling

christoffer.rodell@instalco.se +46 (0)72 233 59 11
INSTALCO

Ted Boheman

Förvärv och affärsutveckling

ted.boheman@instalco.se +46 (0)70 819 47 24

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland