Ventilation

Instalcobolagen inom ventilationsområdet är experter på inomhusklimatet och kan erbjuda ett brett spann av klimatsmarta, energieffektiva ventilationslösningar till exempelvis kontors- och bostadsfastigheter, skolor, sjukhus och industrianläggningar.

Vi utför alla typer av ventilationsarbeten såsom exempelvis montage/installation, service/underhåll, OVK-besiktningar, Injusteringar och driftoptimeringar samt hela entreprenader i alla dess storlekar.

Våra bolag utför totalentreprenader inom livsmedelskyla, komfortkyla och processkyla. Vi har hög kompetens inom installation av kyl- och värmeutrustning.

Vi tillhandahåller också olika typer av serviceerbjudanden och underhåll, från det lilla enkla till det stora i krävande miljöer.

Inga företag hittades...

Prova att välja andra kriterier.

Företag Verksamhetsområde Adress Telefon E-post Hemsida
Ring E-post Hemsida
INSTALCO

Johan Larsson

Divisionschef Norr

johan.larsson@instalco.se +46 (0) 70 566 91 23
INSTALCO

Kristian Grönskog

Affärsområdesansvarig Väst

kristian.gronskog@instalco.se +46 (0) 70 862 86 00
INSTALCO

Ulf Bergquist

Affärsområde Support

ulf.bergquist@instalco.se +46 (0)70 627 50 50

Case

Svenskttenn

Krav på standard utöver det vanliga

Instalcobolaget OTK Klimatinstallationer gör omfattande renoveringar i den klassiska butiken Svenskt Tenn på Östermalm i Stockholm. Några av de större utmaningarna har varit att få plats med ett nytt modernt ventilationsaggregat i den trånga källaren och att inga rördragningar får synas i en butik med krav på standard utöver det vanliga.

Ventilation
Tofta

Lägenhetsprojekt med fokus på låg energiförbrukning

Instalcobolaget Tofta Plåt och Ventilation har arbetat med lägenhetsprojektet nya Kvibergshuset vilket tidigare i år var nominerat till priset Årets Bygge. Låg energiförbrukning var ett tydligt fokus i hela projektet.

Ventilation
Skolprojekt

Tidseffektivt skolprojekt med energioptimering i fokus

Sommaren 2023 var en hektisk period för Instalcobolaget VFB i Malmö. På tio veckor genomfördes projekt Katedralskolan i Lund med stor energioptimering i fokus.

Ventilation

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland