Karriär

Inom Instalco samlar vi de främsta företagen i installationsbranschen, idag fler än 150 bolag. Det innebär också att vi har bland de främsta medarbetarna, över 6 000 av dem. Vi erbjuder en trygg, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö, både för montörer, tekniker, lärlingar och tjänstemän, på en mängd olika orter.

Instalco är en stor arbetsgivare – bland de största inom el, VS och ventilation i Norden, 
och vi finns i 3 länder

Att jobba inom Instalco

I våra dotterbolag inom Instalco har vi en mängd olika roller och personligheter, allt ifrån unga lärlingar till erfarna företagsledare. Vi söker löpande efter nya duktiga och engagerade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Möt några av våra medarbetare i filmen till höger. Fler filmer om oss hittar du i Instalco Play.

Jobba hos oss

Instalco söker kontinuerligt drivna och engagerade medarbetare. Se alla lediga jobb hos våra dotterbolag.

Lediga tjänster

Din framtida arbetsgivare?

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Lär känna våra dotterbolag och deras inriktning och specialitet.

Våra bolag

Vad innebär det att jobba i ett Instalcobolag?

Vad vi söker och erbjuder

Kontinuerligt söker vi efter talangfulla kollegor till våra dotterbolag. Vi söker dig som är driven och kompetent inom ditt område. Vi erbjuder en stabil anställning med rätt arbetsvillkor och trevliga kollegor i en spännande koncern som är på frammarsch.

Kompetensutveckling inom Instalco

Att arbeta inom Instalco är utvecklande och stärker varje medarbetares kompetens. Hos oss ska alla kunna växa med sina arbetsuppgifter genom intern och extern utbildning som ger ny kunskap, utmaning och stimulans.

Karriärmöjligheter i en stor organisation

Inom Instalcos bredd och många dotterbolag finns det stora möjligheter att utvecklas och gå vidare i karriären. Vår filosofi är att inom koncernen fånga upp och stimulera framtida medarbetare och chefer.

Instalcoskolan

Instalco erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling. Ett verktyg för det är Instalcoskolan där vi utbildar framtida ledare och skapar förutsättningar för karriärväxling inom koncernen.

Instalcoskolan bedrivs också för att säkerställa att alla inom Instalco har rätt kompetens och förutsättningar för att kunna leverera i sina respektive roller.

Installatörer är nyckeln till en hållbar framtid

Den gröna omställningen och hållbarhet är en del av Instalcos affärsstrategi när vi installerar om till en hållbar värld för nästa generation. 

Spontansökan

Vill du jobba inom Instalco och har den rätta kompetensen? Skicka in en spontanansökan med en beskrivning av dig tillsammans med ditt CV. Har du den rätta profilen för någon av våra lediga tjänster så kontaktar vi dig. Annars spar vi din profil tills det dyker upp en passande tjänst.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland