VS

Instalco erbjuder ett brett spann av VS- och sprinklertjänster, allt ifrån nyproduktion och renoveringar till löpande reparationer och service. Vi har hög kompetens inom fjärrvärme, naturgas, värmepumpar, tunnelrör, sanitära anläggningar, värme och komfortkyla.

Vi arbetar bland annat med stambyten och förebyggande underhåll samt med vattenrening och optimering av vattenåtgång samt installationer för energieffektivisering i både nybyggnation och renovering. Instalcos bolag är experter på sina respektive områden och har gott renommé på marknaden. Våra kunder är allt ifrån rikstäckande entreprenörer, stat, regioner och kommuner samt mindre byggbolag och privatpersoner.

Instalco Dalarna

Inga företag hittades...

Prova att välja andra kriterier.

Företag Verksamhetsområde Adress Telefon E-post Hemsida
Ring E-post Hemsida
INSTALCO

Patrik Persson

Divisionschef Syd

patrik.persson@instalco.se +46 (0) 70 766 51 63
INSTALCO

Johan Gustafsson

Affärsutvecklare Mitt

johan.gustafsson@instalco.se +46 (0)73 662 1110

Case

Hallbart Norge

Banade väg för Hållbarhetsklassade Instalcoprojekt i Norge

När Kristiansands kommun gjorde en storsatsning på ett nytt skolcentrum med tre skolor på samma område fick Instalcobolaget Moi Rör VS-uppdraget. Projektet blev Norges första Hållbarhetsklassade Instalcoprojekt – Tangvall skolcenter.

VS
Energieffektiva Losning

Hög efterfrågan på effektiva energilösningar

I Finland görs en statlig satsning på att stödja energieffektiva lösningar vid nybyggnation av fastigheter. Instalcobolaget LVI-Urakointi Paavola är ett av de företag som bidragit till satsningen genom ett större lägenhetsprojekt i Pasila i Helsingfors.

VS
Kundrelation

Lång kundrelation gav uppdrag med hållbarhet i alla led

När träningsföretaget Casall ville bygga en ny fastighet i Norrköping fick Instalcobolaget Rörmokaren i Norrköping uppdraget att utföra samtliga VVS-arbeten. Projektet har haft genomgående miljöfokus och bland annat installerades cirkulära duschar med vattenåtervinning i fastigheten.

VS

130 lokala företag  i Sverige, Norge och Finland