Industri

Instalco har stor erfarenhet av el, kraft, automation och process. Vi utför projekt inom processindustri, maskin, vatten och energi. Våra kunder är stora industrier, energibolag inom kommunala bolag, landsting och förvaltningar.

Vi utför el- och rörinstallationer och maskinmontage inom industrin, kommunala bolag, landsting och förvaltningar. Vi har dokumenterad erfarenhet av projekthantering inom industriellt el- och rörmontage med samtliga entreprenadformer representerade.

Våra bolag är specialister inom infrastruktur, automation, instrumentering, avgasrening för fartyg och ballastvattenrening. Vi arbetar med projektering, energi och säkerhet.

Instalco har även expertkompetens gällande tillverkning och underhåll av tryckbärande anordningar för industrin. Inom läkemedelsindustrin och livsmedelsindustrin arbetar vi med tillverkning och montage gällande rörinstallationer.  Vi finns även representerande inom kärnkraftsområdet där vi har stor erfarenhet av att vistas och utföra rörinstallationer i denna typ av miljö.

Vi har ett brett utbud av automationslösningar inom energibranschen.

Inga företag hittades...

Prova att välja andra kriterier.

Företag Verksamhetsområde Adress Telefon E-post Hemsida
Ring E-post Hemsida
INSTALCO

Jonas Björk

Affärsområdesansvarig Industri

jonas.bjork@instalco.se +46 (0) 72 979 75 06
INSTALCO

Anders Kallin

Affärsområdesansvarig Stockholm

anders.kallin@instalco.se +46 (0) 70 916 19 28

Case

Hp Welding

Installationerna bakom gigantisk återvinning av elektronik

Vid Bolidens smältverk Rönnskär finns en av världens största återvinningsanläggningar för elektronik. Instalcobolaget HP Welding har uppdraget att tillverka och installera en huv till smältugnens panna.

Industri
Kompressorteknik

Lösningarna som spar energi åt bryggerijätten

Instalcobolaget Kompressorteknik fick uppdraget att energieffektivisera Spendrups bryggeri i Grängesberg. Genom innovativa produktlösningar kunde Kompressorteknik skapa besparingar åt kunden. Inte minst genom sänkta energikostnader och högre utnyttjandegrad.

Industri
Appstart

Optimering av förgasare för förnybar gasproduktion

Höganäs är en av världens största producenter av metallpulver som bland annat används till fordonskomponenter. Instalcobolaget App Start-Up har varit delaktigt i att optimera en förgasningsanläggning som producerar ren energigas för produktion av metallpulver.

Industri

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland