El

Vi har kompetens för alla typer av elinstallationer. Vi är stora inom kommersiella fastigheter och bostäder samt inom installation av laddstolpar och solcellsanläggningar. Inom det traditionella elområdet utför vi allt ifrån KNX, tele, larminstallationer till kommunikationslösningar inom elinstallationer så som kabel-TV, fiber, nätverk/datainstallationer och energioptimering. Vi har hög kompetens inom konstruktion, projektering och montage. Vi arbetar bland annat med larm och övervakning samt med datanät och styrning av teknisk utrustning.

Våra bolag är specialister på energioptimering genom integrerad fastighetsautomation och hållbara energilösningar som solceller och batterilagring. Storleken på projekten varierar från stora samverkansentreprenader, entreprenader av nyproduktion och renovering till mindre entreprenader och service.

Vi har även expertkompetens inom styr- och reglerteknik och vi har flera elkraftsföretag som erbjuder tjänster inom områdena högspänning med installation av transformatorer och ställverk. Vi är experter på komplexa belysningsinstallationer och ljussättning där vi samarbetar med belysningsingenjörer från Intec.

Inga företag hittades...

Prova att välja andra kriterier.

Företag Verksamhetsområde Adress Telefon E-post Hemsida
Ring E-post Hemsida
INSTALCO

Peter Hjerpe

Divisionschef Mitt

peter.hjerpe@instalco.se +46 (0) 70 944 66 63
INSTALCO

Peter Hermansson

Affärsområdesansvarig Norr installation

peter.hermansson@instalco.se +46 (0) 73 047 83 96
INSTALCO

David Alm

Affärsområdesansvarig Syd

david.alm@instalco.se +46 (0) 73 267 57 71

Case

Hallbart Norge

Banade väg för Hållbarhetsklassade Instalcoprojekt i Norge

När Kristiansands kommun gjorde en storsatsning på ett nytt skolcentrum med tre skolor på samma område fick Instalcobolaget Moi Rör VS-uppdraget. Projektet blev Norges första Hållbarhetsklassade Instalcoprojekt – Tangvall skolcenter.

VS
Energieffektiva Losning

Hög efterfrågan på effektiva energilösningar

I Finland görs en statlig satsning på att stödja energieffektiva lösningar vid nybyggnation av fastigheter. Instalcobolaget LVI-Urakointi Paavola är ett av de företag som bidragit till satsningen genom ett större lägenhetsprojekt i Pasila i Helsingfors.

VS
Kundrelation

Lång kundrelation gav uppdrag med hållbarhet i alla led

När träningsföretaget Casall ville bygga en ny fastighet i Norrköping fick Instalcobolaget Rörmokaren i Norrköping uppdraget att utföra samtliga VVS-arbeten. Projektet har haft genomgående miljöfokus och bland annat installerades cirkulära duschar med vattenåtervinning i fastigheten.

VS

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland