Vad vi söker

Instalco har en väl genomarbetad och standardiserad förvärvsprocess, vilket skapar en trygghet för både befintliga bolag och för de bolag som väljer att gå med i Instalcogruppen. Förvärvskandidater ska vara ledande på sina respektive lokala marknader. Bolagen vi söker ska också vara finansiellt stabila, ha en hög kundnöjdhet, ett tydligt hållbarhetsarbete samt inte minst passa in i Instalcofamiljen.  

För oss är det även viktigt att entreprenören som väljer att bli en del av Instalco har ett engagemang och en vilja att fortsätta utveckla sin verksamhet och ta bolaget till nästa nivå. Vi vill tillsammans med våra bolag och entreprenörer bygga en långsiktig konkurrenskraft.

Vill du bli en del av Instalco? Ta kontakt med oss!

Vi letar alltid efter nya duktiga entreprenörer och bolag. Är du intresserad att ta en diskussion om vad det skulle innebära för dig och ditt företag att bli en del av Instalco? Ta  gärna direktkontakt med Gustaf Larsson Ernefelt som jobbar med förvärv eller med den som är affärsområdesansvarig i det område där du verkar.

INSTALCO

Gustaf Larsson Ernefelt

Förvärvschef

gustaf.larsson.ernefelt@instalco.se +46 (0) 70 608 46 89
INSTALCO

Christoffer Rodell

Förvärv och affärsutveckling

christoffer.rodell@instalco.se +46 (0)72 233 59 11
INSTALCO

Ted Boheman

Förvärv och affärsutveckling

ted.boheman@instalco.se +46 (0)70 819 47 24

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland