Affärsområde Väst delas i två

Det geografiskt breda affärsområde Väst som sträcker sig från Göteborg till Nyköping delas i två affärsområden: Väst och Öst. Därmed byter också affärsområde Öst namn till affärsområde Stockholm.

Ny affärsområdesansvarig för Öst blir Peter Hjerpe och för Väst Ulf Bergquist.

- Affärsområde Väst har alltid varit geografiskt spretigt samtidigt som det också expanderat mycket med många nya förvärvade bolag den senaste tiden. Vi har under en tid planerat för en delning av affärsområdet och nu är tiden mogen. Jag ser fram emot den nya organisationen med Ulf och Peter som ansvariga. På det här sättet kan vi nu ligga ännu närmare våra bolag med support och koordinering av affärsverksamheten, säger Per Sjöstrand, vd för Instalco.

Peter Hjerpe har en gedigen bakgrund inom Instalco och är vd på JN El i Södertälje som blev en del av Instalco 2016. Hjerpe kommer att ha rollen som affärsområdesansvarig Öst samtidigt som han fortsatt är vd för JN El.

Ulf Bergquist är idag vd och affärsutvecklare på VentPartner som kom in i Instalco i juli i år. VentPartner är en koncern med separata driftsbolag i Närke, Västmanland och Östergötland. Bergquist kommer att ha rollen som affärsområdesansvarig Väst samtidigt som han fortsatt är vd för VentPartner.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland