El-Expressen går samman med installationskoncernen Instalco

Thomas Isacsson VD och ägare till El-Expressen ser ljust på framtiden och att bli en del av Instalco.

Thomas Isacsson, grundare av El-Expressen i Lund AB, känner sig stolt över att ha fått möjlighet till samgående med Instalco. Med Instalcos hårda krav på kvalitet i alla led och att vi fått tillfälle att ingå i denna koncern, ser vi som en bekräftelse på att vår verksamhet är välmående och har genomtänkta värderingar. För vår personal och våra kunder ser vi det som en trygghet att Instalco finns i bakgrunden. Vår personal och våra kunder kommer inte att märka någon större skillnad i vår verksamhet, vi kommer att arbeta vidare som tidigare.

Chef Region Syd – Tommy Larsson

Instalco Syd växer ytterligare! Nya partnern EL-Expressen i Lund är ett tillskott för gruppen där Rörläggaren, BI-Vent och El-Pågarna redan finns. Där blir EL-Expressen en viktig bit för att bygga vidare på vårt erbjudande om en totallösning för installationer. Hälsar dom välkomna in i gruppen. Tommy Larsson

Thomas blir delägare i koncernen Instalco och kommer att fortsätta i sina nuvarande roller på El-Expressen. Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske vare sig på personalsidan, i organisationen eller i pågående projekt.

Koncernchef för Instalco – Per Sjöstrand:

Vi är glada att nu kunna meddela att vi växer ytterligare i Syd-Sverige. El-Expressen kommer att tillföra mycket kompetens inom EL och samarbeta med de övriga bolag som ingår i Instalco-gruppen. Vi ser en tillväxt i regionen och kommer att leta efter ytterligare välrenommerade bolag inom installationsbranschen.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Isacsson, EL-Expressen Tel. 0705-29 88 89

Per Sjöstrand, Instalco Tel. 0707-24 51 49

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland