Simon Jägerman

Generationsskifte på El-Expressen

Simon Jägerman tar över som ny vd på Instalcobolaget El-Expressen efter tidigare vd Thomas Isacsson. Isacsson kommer att trappa ner och gå in som projektledare och mentor till Simon Jägerman.

Simon är 32 år och har gått den långa vägen inom el och har haft de flesta positioner på El-Expressen i Lund. Han började som lärling och har sedan gått via servicemontör, arbetsledare och projektledare.

- Jag ser verkligen fram emot att ta mig an den här nya rollen på El-Expressen. Vår största utmaning just nu är att vi har jobb till en halv firma till. Den här är en roll med stor mångsidighet och vi har fantastiska medarbetare på El-Expressen som ställer upp i alla lägen och bidrar till en trevlig arbetsmiljö med högt i tak, säger Simon Jägerman.

Simon hade från början en plan att arbeta inom bygg och snickeri innan valet tillslut föll på el. Ett val han inte har ångrat.

- Jag trivs fantastiskt bra och ser fram emot att utveckla El-Expressen på många plan, säger han.

Tidigare vd Thomas Isacsson tillsammans med projektledare Robert Andersson kommer att finnas med som stödpositioner till Simon Jägerman under hans inledande vd-tid.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland