Jonas Björk, Per Sundberg, Michael Dahlberg, Gustaf Larsson Ernefelt, Johan Larsson och Mona de Vreeze Dahlberg.

Instalco förvärvar PeMi Ventilation & Montage

Instalco växer inom området ventilation genom förvärv av PeMi Ventilation & Montage AB. Bolaget med säte i Orsa utför ventilationstjänster åt industrier, byggbolag och privatpersoner.

Bolaget grundat 1992 har 13 anställda och hade det senaste verksamhetsåret en omsättning på 38 miljoner. PeMi utför arbeten i hela Sverige där huvuddelen av kunderna finns i Dalarna samt i fjällvärlden.

- PeMi är ett starkt och erkänt varumärke i Dalarna och med förvärvet stärker vi vårt ventilationsutbud i regionen. Samtidigt kan vi dra nytta av deras inriktning mot industrin vilket är en en starkt växande disciplin inom Instalco, säger Johan Larsson, affärsområdeschef Instalco Norr.

Bolagets kunder består huvudsakligen av företag, kommuner och landsting, industrier, byggbolag, laboratorieföretag, skolor och vårdhem.

- Vi på PeMi har alltid strävat efter att kontinuerligt utveckla vår kompetens och tekniska kunnande. Genom att bli en del av Instalco öppnas nya möjligheter för oss att utveckla vår verksamhet på helt nya sätt, säger Per Sundberg, vd i PeMi.

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i PeMi Ventilation & Montage AB med tillträde 7 september.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland