David Byggmästar och Robin Sundkvist.

Instalco startar nytt installationsbolag i Finland

Instalco startar ett nytt installationsbolag i Finland – Ravcon Oy. Bolaget kommer att arbeta med service och installation i fastigheter, både inom el, VS och ventilation.

Ravcon har huvudkontor i Jakobstad och kommer att bedriva sin verksamhet främst i Österbotten. Fokus kommer att ligga på fastighets- och industriservice och de kommer även att erbjuda entreprenader åt företag och offentliga sektorn.

Bolaget drivs av Robin Sundkvist och David Byggmästar som båda har en gedigen erfarenhet inom service och installation i fastighetsbranschen. Robin Sundkvist kommer närmast från Bravida där han var avdelningschef för serviceavdelningen och David Byggmästar har också en bakgrund från Bravida.

- Tillsammans med de här nyckelpersonerna täcker vi upp en vit fläck för Instalco Finland säger Tero Viinikka, affärsområdeschef Instalco Finland VS.

Robin Sundkvist och David Byggmästar har länge arbetat tillsammans och bygger nu upp Ravcon tillsammans med Instalco.

- Vi kommer att erbjuda helhetslösningar inom husteknik åt våra kunder och vi har även specialkunnande inom planering och brandlarmsinstallationer. Vi kommer successivt att bygga upp vår verksamhet och söker nu flera kvalificerad medarbetare till vårt team, säger Robin Sundkvist, vd i Ravcon.

130 lokala företag  i Sverige, Norge och Finland