Instalcobolag med och utvecklar Romme Alpin

Romme Alpin i Borlänge är ett av Sveriges mest besökta skidområden, speciellt i sportlovstider som nu. Instalcobolagen DALAB och VVS Installatör har varit med och byggt upp Romme Alpin och DALAB har även inför den här säsongen gjort omfattade arbeten i Romme.

Romme Alpin växer varje år och inför den pågående skidsäsongen har anläggningen utvidgat ytterligare.

DALAB och VVS Installatör har ett långt samarbete med Romme Alpin och där har de projekterat och installerat vs och ventilation. VVS Installatör har gjort rörinstallationerna i 80 hotellrum i Romme Alpin Ski Logde och DALAB har inför varje skidsäsong sedan 2009 varit med och gjort omfattande arbeten.

DALAB har bland annat gjort ventilation och rörarbeten i café- och restaurang Hamburgeriet, restaurang Våffelstugan på Snöberget samt i skidshop och i kök i restaurang Wärdshuset.

Inför den här säsongen har DALAB gjort ventilationsarbetena i den nya Värmestugan på 600 m2.

- Vi är stolta över få vara med och projektera och installera i satsningen på Romme Alpin med både DALAB och VVS Installatör. Projektet betyder mycket för folkhälsan och turismen i regionen, säger Johan Larsson, affärsområdeschef för Instalco Nord.

Romme Alpin i Borlänge är ett av Sveriges mest besökta skidområden för utförsåkning. Anläggningen har 31 nedfarter och 13 liftar och är den största alpina skidanläggning i Sverige utanför fjällvärlden. Under säsongen 2016-2017 gjorde besökarna totalt över 300 000 skiddagar.

Foto: Romme Alpin.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland