Instalcos dotterbolag LG Contracting förvärvar Göteborgsföretaget SwedVVS

LG Contracting vill expandera i Göteborgsregionen och i med förvärvet av SwedVVS skapas nu en plattform att bygga vidare på. SwedVVS är en rörfirma i Göteborg med 17 anställda. Instalco och LG Contracting välkomnar SwedVVS med anställda in i gruppen.

    - Vi har under en tid letat efter ett passande bolag i Göteborgsregionen på VS-sidan och tycker att denna lösning med att LG förvärvar SwedVVS och att vi på så sätt får ett fotfäste i Göteborg är en mycket bra lösning. Göteborg fortsätter att växa och vi ser positivt på regionen, säger Per Sjöstrand, VD för Instalco.

    - Vi är idag väldigt glada till att få med oss SwedVVS i LG Contracting. Vi ser att de kommer tillsammans med våra senaste rekryteringar av Ulf Johansson och Urban Kalin bilda ett starkt och bra team i Göteborg som det ska bli kul att följa, säger Klas Larsson, VD för LG Contracting.

SwedVVS grundades av Tony Holm som kommer att vara kvar i firman och som även kommer att bli delägare i Instalco.

    - Vi ser det som en fördel att komma in i en större koncern och det känns spännande att bli en del av Instalcos och LG Contractings satsning på Göteborgsregionen som vi känner kommer att fortsätta att växa. Denna förändring av ägarbilden innebär inga förändringar av varken organisation eller pågående projekt, säger Tony Holm, VD för SwedVVS.


För ytterligare information:

Per Sjöstrand, VD Instalco, + 46 707 245 149, per.sjostrand@instalco.se

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland