Blivande Instalco-vd:n Robin Boheman ger sin syn på 2021.

Instalcos finanschef gästar Penser Play

Instalcos CFO Robin Boheman gästar Erik Penser Banks videokanal Penser Play och kommenterar första kvartalet och hur han ser på 2021 för Instalco. Erik Pensers aktieanalytiker Erik Almerud intervjuar.

- Det finns ett uppdämt behov under pandemin och en underliggande stor efterfrågan på våra produkter, det är helt klart. Vi ser positivt på helåret 2021 trots att första kvartalet i vissa delar av vår bransch startat något trögt, säger Robin Boheman i intervjun

Robin Boheman som tidigare varit förvärvs- och affärsutvecklingschef på Instalco kommenterar också Instalcos pipeline och strategi när det gäller bolagsförvärv.

- Vårt nätverk när det gäller förvärv bara växer och växer genom att vi blir fler dotterbolag och våra affärsområdeschefer får mer och mer ansvar när det gäller att hitta de bästa bolagen där ute. De bästa bolagen som har den rätta verksamheten för att passa in i Instalco, att de har den rätta ”Instalco fit” som vi kallar det.

Robin berättar också om de två större satsningarna som inleddes under sista kvartalet 2020, dels det nya affärsområdet Teknikkonsult, dels satsningen på att bredda affärsområdet Industri.

Se videointervjun:

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland