I Instalcoträningen får alla medarbetare i koncernen möjlighet att träna tillsammans med vd Robin Boheman

Instalcoträningen en del i hållbarhetsarbetet

Inom Instalco värnar vi våra medarbetares hälsa och säkerhet och eftersträvar att skapa en arbetsmiljö präglad av trivsel, gemenskap och god hälsa. Under våren erbjuder vi koncernens samtliga 6 200 medarbetare att delta i det gemensamma hälsoprogrammet Instalcoträningen.

Oavsett var man befinner sig och vilken nivå man är på erbjuds alla att träna tillsammans med koncernchefen Robin Boheman. Träningen sker tillsammans digitalt uppkopplade och coachade av tränaren Rubin McRae via en digital app. Ett 30-tal pass finns att välja på i form av bland annat löpning, styrketräning, yoga, rörlighetsträning, tabata och mindfulness-pass.

- Då vi i år fyller 10 år utökar vi både antalet träningstillfällen och utbudet av olika träningsformer. Alla kan vara med oavsett om man bara vill promenera, bättra på sin rörlighet och stresshantering eller förbättra sin träningsnivå. Det här är Instalcos 10-årsträning och med den bygger vi hälsa och välbefinnande i hela koncernen, säger Robin Boheman, vd och koncernchef i Instalco.

Inom Instalco är hållbarhet och ESG-arbete är så mycket mer än att ta ansvar för miljö (E) och ansvar för ekonomiska och styrningsfrågor (G). Det är även det sociala ansvaret (S). Och det är här den gemensamma träningen kommer in.

I Instalcos 10-årsträning tävlar alla koncernens 135 dotterbolag mot varandra genom att samla träningsminuter under åtta vårveckor.

Se klippet med Robin Boheman om Instalcoträningen:

https://vimeo.com/930990625 

 

 

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland