Lars Petter ska ta nästa steg för norska Instalcobolaget Romerike Elektro

Lars Petter Ilstad Johansen är ny vd på Instalcos norska bolag Romerike Elektro i Kløfta norr om Oslo. Han efterträder Oskar Brustad Sjølie.

Lars Petter har till skillnad mot de flesta av Instalcos dotterbolags-vd:ar en bakgrund inom ekonomi och inte inom tekniska installationer. Något som Lars Petter ser som en stor fördel samtidigt som det ger honom en stor utmaning. Lars Petter är auktoriserad revisor och har en masterexamen i ekonomi med inriktning på redovisning.

- Det finns naturligtvis ett antal utmaningar i rollen, men jag måste använda de omkring mig som kan det tekniska så att vi gör de rätta professionella valen. Detta innebär förmodligen att vissa av våra anställda kommer att utvecklas till att bli ännu mer engagerade i driften av företaget och att vi därmed kommer att bli ännu mer sammansvetsade, säger Lars Petter.

- I Romerike Elektro har väldigt många erfarna och skickliga kollegor med lång erfarenhet i branschen och med ett gott humör. Kulturen är stark och vi har ett tydligt fokus på att arbeta effektivt med hög kvalitet för att uppnå våra mål.

Romerike Elektro grundades 1996 och erbjuder totalentreprenader av elinstallationer i Romerike och Oslo. Bolaget sysslar främst med entreprenader inom ny- och ombyggnation av bostäder samt köpcentrum och offentliga byggnader.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland