LG Contracting expanderar i Mälardalsregionen

Instalcos bolag LG Contracting förstärker sin verksamhet i Mälardalsregionen genom att öppna ett dotterbolag i Eskilstuna.

Det nya dotterbolaget ska bli ett regionalt centrum för LG Contractings planerade expansion i västra Mälardalen i orter som Västerås, Uppsala, Enköping och Eskilstuna.

- Vi ser goda marknadsmöjligheter i det här området, både inom egen VS-verksamhet och att det även ger oss ökade möjligheter till nya samarbetsprojekt med andra Instalcobolag i området, säger Patric Larzon, VD för LG Contracting.

VD för det nya dotterbolaget blir Nayef Shehadeh som närmast kommer från posten som platschef för Assemblin VS i Enköping. Peter Bark är rekryterad som projektledare och Johan Åkergren som kalkylator, även de från Assemblin. Verksamheten kommer att startas upp under våren 2018.

- Vi ser fram emot att få arbeta med så kompententa och rutinerade medarbetare som vi hälsar välkomna till LG Contracting och Instalco, säger Klas Larsson, affärsområdesansvarig för Instalco Väst.

LG Contracting har sitt huvudkontor i Karlstad med filialer i Göteborg och Örebro. Från och med nu finns de alltså även i Eskilstuna.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland