Linus Ersson.

Linus nya generationen i Instalcobolagen

Linus Ersson, 34 år, är ny vd på Instalcobolaget Aquadus VVS i Eskilstuna. Linus har arbetat som projektledare i bolaget sedan 2016.

Linus tillhör gruppen av nya unga vd:ar i Instalcos dotterbolag. Trots sin relativt låga ålder har han en gedigen erfarenhet av VVS-branschen och fem år i Aquadus som projektledare. Han har en bakgrund som rörmokare sedan 2005 efter gymnasiet och han har därefter arbetat fyra år i Nederländerna och ett år på borrigg i Nordsjön i Norge.

- Jag övertar en otroligt gedigen och välorganiserad verksamhet och det ger mig en stabil grund att stå på. Utmaningen blir att hålla en väl balanserad sysselsättning. Det roligaste med att jobba på Aquadus är vårt sammansvetsade gäng som har kul på jobbet och samarbetar väldigt bra, säger Linus Ersson.

Tidigare vd Johan Gustafsson kommer att vara kvar i företaget som rådgivare och även supportera med affärsutveckling inom Instalco Öst.

- Aquadus är ett fantastiskt företag med ett hållbart erbjudande. Det är en riktig förmån att få arbetat med våra hängivna medarbetare och få vara en del av denna resa. Jag ser fram emot att i ny position fortsätta bidra till Aquadus utveckling, säger Johan Gustafsson.

Aquadus med huvudkontor i Eskilstuna utför entreprenadarbeten och service inom värme- och sanitetsområdet. Bolaget har arbetar mot fastighetsbolag, industriföretag, bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare. Aquadus utför även energibesparingsåtgärder i fastigheter, optimering av värmesystem, installation av värmepumpar, installation och byte av fjärrvärmecentraler och värmepannor.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland