Examen i Instalcoskolan

Nystart och examen i Instalcoskolan

Nu har den allra första klassen i Instalcoskolans projektledarprogram haft sin examen efter avslutad utbildning. Samtidigt har den andra klassen i företagsledarprogrammet precis börjat.

Instalcoskolan är Instalcos interna utbildningsprogram för att utveckla framtida ledare inom koncernen. Förutom att vara en utbildning är syftet att öka medarbetarnas motivation och skapa möjligheter och incitament för personalen att vilja jobba vidare och utvecklas i sina roller. En annan viktig aspekt med Instalcoskolan är att attrahera arbetskraft utifrån till Instalco.

Den första klassen i projektledarprogrammet har nu avslutat sin utbildning och haft examen. De avslutande utbildningsdagarna och avslutningen var på Scandic Järva krog i Stockholm.

Projektledarna har haft en utbildning för utveckling av ledarskapsförmågor och administrativa kunskaper. Utbildningen har även inkluderat projektekonomi, förhandlingsteknik och retorik för att kunna hantera förhandlingar och presentationer.

Samtidigt har den andra omgången av Instalcoskolans företagsledarprogram startat. Den andra klassen samlades två dagar på IHM i Stockholm för att börja utbildningen med två dagar ledarskapsutbildning.

Läs mer om vad utbildningssajten utbildning.se skriver om Instalcoskolan:
https://www.utbildning.se/inspiration/artiklar/instalco-vidarutvecklar-sin-personal-14474

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland