Alexander Strandberg.

Nytt i ledningen för Sprinklerbolaget

Sprinklerbolaget är egentligen är två olika bolag; Sprinklerbolaget Syd i Helsingborg AB och Sprinklerbolaget Stockholm AB där det senare nu får ny ledning när Alexander Strandberg tar över vd-rollen.

Alexander Strandberg har en gedigen bakgrund inom Sprinklerbolaget och har varit med från början då bolaget startades. Han inledde karriären som montör och sedan vidare som ledande montör, projektledare och platschef.

- Jag ser fram emot min nya roll och att få vara med och utveckla företaget när vi nu expanderar. Vi ser en stor tillväxt i framförallt Göteborgsregionen och det är viktigt att vi får in rätt personer som passar bra in i ”Sprinklerbolaget-familjen” säger han.

Alexander Strandberg är 32 år och har ägnat sitt yrkesliv åt sprinklerbranschen sedan de första sommarjobben som 14-åring.

- I Sprinklerbolaget är nöjda och framförallt återkommande kunder är något vi värdesätter högt. En nyckelfaktor till detta tror jag kommer från vår egen konstruktionsavdelning, där vi kan ta fram kostnadseffektiva lösningar, samt att våra kunder tycker att montörer och projektledare är väldigt lösningsinriktade och samarbetsvilliga.

Lennart Håkansson, tidigare vd för Sprinklerbolaget i Stockholm AB, har arbetat halvtid för Sprinklerbolaget och halvtid för LG-Contracting. Han kommer framöver att arbeta helt som filialchef för LG Contracting i Göteborg men kommer även att finnas med i ledningsgruppen för Sprinklerbolaget. Vd för Sprinklerbolaget Syd i Helsingborg AB är Thomas Hyllén Olsson.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland