Ohmegi går samman med installationskoncernen Instalco

Thomas Ericson VD och ägare till Ohmegi ser fram emot att bolaget nu blir en del av Instalco.

Thomas Ericson, grundare av Ohmegi, känner sig tillfreds över att ha fått möjlighet att komma med i Instalco. Instalcos har under den korta tid de varit aktiva byggt upp en bra grupp inom Installationsbranschen med hög kvalitet och effektivitet i alla led. Känns också roligt att i och med detta få ett antal nya kollegor inom installationsbranschen. Detta tryggar även vår personals framtid och vi ser också positivt på att vi nu kan ta ytterligare projekt och hjälpa våra kunder. I det dagliga arbetet kommer inte vår personal och våra kunder att märka någon större skillnad i vår verksamhet, vi kommer att arbeta vidare som tidigare

Thomas blir delägare i koncernen Instalco och kommer att fortsätta i sin nuvarande roll på Ohmegi. Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske vare sig på personalsidan, i organisationen eller i pågående projekt.

Koncernchef för Instalco – Per Sjöstrand:

Vi är nu glada att kunna meddela att Instalco fått ytterligare en medlem i gruppen genom förvärvet av Ohmegi. Förstärkningen inom elinstallationsverksamheten i Stockholm innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder helhetslösningar inom alla typer av projekt.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Ericson, Ohmegi Tel. 0707-32 28 80

Per Sjöstrand, Instalco Tel. 0707-24 51 49

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland