Patrik Persson ny affärsområdesansvarig för Instalco Syd

Patrik Persson tillträder som ny affärsområdesansvarig för AO Syd. Han efterträder Tommy Larsson som övergår i en konsultroll inom Instalco.

Patrik Persson är idag VD på Instalcos bolag Rörläggaren vilken är en roll han kommer att behålla parallellt med affärsområdesansvaret för Instalco Syd.

I sin nya roll kommer Patrik Persson att ansvara för att koordinera och supportera Instalcobolagen i Syd.

- Det viktigaste blir att bibehålla den goda stämningen och samarbetet mellan bolagen i Syd och att välkomna in nya bolag in i Instalcofamiljen. Jag vill också vara med och bygga upp varumärket Instalco genom att göra bra installationsarbeten och vara stolta och berätta om det vi gör, säger Patrik Persson.

- Jag är en lagspelare och vill utveckla samarbetet inom Instalco ännu mer. Jag vill också se att vi går mot mer avancerade och teknikkrävande installationer som vi är väldigt duktiga på.

Tommy Larsson som tidigare varit affärsområdesansvarig för Syd övergår till en konsulterande roll inom företagsförvärv, CSR- och ESG-området.

Tommy Larsson och Patrik Persson har lång arbetslivserfarenhet tillsammans då Larsson tidigare var VD för Rörläggaren där han hade Persson som vice VD. Nu efterträder Patrik Persson Tommy Larsson igen, den här gången som affärsområdesansvarig.

- Tommy har betytt väldigt mycket för Rörläggaren och för affärsområde Syd. Nu ska jag bygga vidare på det han byggt upp, säger Patrik Persson.

I Instalcos affärsområde Syd ingår idag Bi-Vent, El-Expressen, El-Pågarna, Rörläggaren, VFB och VVT.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland