Dan Lindberg, vd Brunnmyra Elservice och Johan Larsson, affärsområdesansvarig Instalco Norr.

Rikelektro förvärvar verksamheten i Brunnmyra Elservice

Instalcobolaget Rikelektro förvärvar verksamheten i Brunnmyra Elservice AB och breddar den geografiska verksamheten än mer.

Rikelektro med huvudkontor i Umeå i Sverige och Halden i Norge bedriver verksamhet över hela Norden. Bolaget har fokus på tekniska installationer som el, tele och data med specialisering mot detaljhandel. Med Brunnmyra Elservice breddar man sin verksamhet till ännu fler orter i Sverige.

- Vi har samarbetat med Brunnmyra Elservice under en längre tid och de jobbar på samma sätt som oss med en flexibel verksamhet över stora delar av Sverige. Att förvärva deras verksamhet är ett naturligt steg för oss att växa geografiskt, säger Rikelektros vd Richard Masiello.

Brunnmyra Elservice med huvudkontor i Bollnäs driver sin verksamhet med resande montörer över större delarna av Sverige. Bolaget arbetar med installationer och nydragning av el med fokus på belysning, solceller, laddningsstationer, tele och fiber samt servicearbeten.

Rikelektro förvärvar Brunnmyra Elservice genom en inkromsöverlåtelse. Brunnmyra Elservice har en årlig omsättning på cirka 7 miljoner.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland