Robin Boheman diskuterar Instalco med Markus Almerud.

Robin Boheman gäst i Penser Play

Instalcos vd och koncernchef Robin Boheman är gäst i Erik Penser Banks webb-tv-kanal Penser Play. Här pratar Boheman om årets första nio månader och blickar framåt 2022.

- 2021 har varit ett extremt starkt år för oss när det gäller vår förvärvstakt då vi fått in väldigt många fina bolag och vår fortsatta pipeline är stabil. Nu kommer vi rikta in oss på att bredda vår bas av bolag i Finland och Norge för att få en kritisk massa där och bli stabilare på dessa marknader, säger Robin Boheman.

- Vi har nyligen etablerat oss i Norrbotten med två bolagsförvärv där vilket tidigare varit en vit fläck för oss. Det kommer att skapa goda förutsättningar för oss att växa inom olika typer av tekniska installationer och service i norra Sverige.

Programledare och intervjuare är Markus Almerud, analytiker på Erik Penser Bank. Almerud diskuterar i intervjun EU:s nya krav på rapportering inom hållbarhetsområdet.

- De nya kraven kring EU-taxonomin är något som vi applåderar tar emot med öppna famnar då det verkligen gynnar det vi gör. Bakom i princip all energieffektivisering och energibesparing ligger installationer. Det är de tekniska installationerna som vi utför som krävs för ett mer energieffektivt och hållbart samhälle, säger Robin Boheman.

Se hela inslaget här:
https://youtu.be/hVvwa0vy-Aw

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland