Robin Boheman.

Robin Boheman ny CFO

Tidigare förvärvs- och affärsutvecklingschef Robin Boheman blir ny CFO för Instalco.

- Robin Boheman var varit med sedan Instalco grundades och vi har jobbat tätt ihop i ett sammansvetsat team. Robin är väl insatt i samtliga frågor i ledningen av Instalco och har ett mycket högt förtroende, säger Per Sjöstrand, vd och koncernchef.

Robin Boheman har i sin roll som förvärvs- och affärsutvecklingschef varit en del av koncernledningen och ansvarat för Instalcos samtliga förvärv sedan starten av bolaget 2014. Han har tidigare erfarenhet inom strategiutveckling hos börsnoterade bolag som Scania och som konsult på PWC. Robin har en magisterexamen i redovisning och finansiering från Uppsala Universitet.

-J ag ser framemot att få fortsätta bygga upp detta fantastiska företag, fast nu i en ny roll. En spännande utmaning och möjlighet, efter att i fem år ha arbetat intensivt med affärsutveckling och förvärv inom gruppen. Jag kommer dock även fortsätta att arbeta med våra förvärv och integrationen av dem tillsammans med det centrala teamet på Instalco, säger Robin Boheman.

Instalco kommer att fortsätta att arbeta efter sin aktiva förvärvsagenda och har under året förstärkt sitt transaktionsteam med Gustaf Larsson Ernefelt.

Gustaf Larsson Ernefelt har arbetat på revisionsbyrån Grant Thornton inom rådgivning vid företagsöverlåtelser och senast kommer han från bilskadekedjan Werksta, där han arbetat med förvärv- och affärsutveckling. Gustaf har en civilekonomexamen från Lunds Universitet med inriktning finansiering.

Robin Boheman kommer förutom sin CFO-roll fortsatt att ha huvudansvaret för förvärv och affärsutveckling samt affärsområdet Finland.

Tidigare CFO Lotta Sjögren är sjukskriven tills vidare.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland