Robin Boheman, vd och koncernchef Instalco.

Robin Boheman summerar de tio första åren med Instalco

Instacos vd och koncernchef Robin Boheman är gäst i Penserpodden Här summerar han de första tio åren för Instalco, förklarar Instalcomodellen och blickar mot det kommande decenniet.

- Det har varit en fantastisk resa från start, från noll till 14 miljarder på tio år. Det är smått hissnande.

- På de här tio åren har vi förändrat installationsbranschen genom vår modell som bygger på förvärv och decentraliserat entreprenörskap. Det här området ser helt annorlunda ut nu jämfört med för tio år sedan. Det finns en mängd olika aktörer som har försökt att kopiera vår modell under tiden. På ett sätt är det kul för det visar att vi och vår modell är framgångsrika.

I podden förklarar Boheman hur Instalcos förvärvsmodell har fungerat under de här tio åren och hur den förväntas i framtiden. Robin var själv med när moderbolaget bestod av en handfull människor för tio år sedan till att idag bestå av 6 200 anställda, i 135 dotterbolag i tre länder.

Lyssna på poddavsnittet här:
https://soundcloud.com/user-326114081/avsnitt-266-10-ars-jublieum-for-instalco-och-bolagsbesok-av-alzinova?si=3008412a70bb4664ad76a32e04ad4c8b&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland