Stefan Larsson, vd Orab.

Stefan Larsson ny vd på Orab

Efter 21 år som vd på Orab lämnar Kent Persson över till Stefan Larsson som närmast kommer från Saltängens industrirör där han varit filialchef.

- Det är ett ärofyllt uppdrag att ta över som vd på Orab. Jag ser fram emot att leda bolaget vidare i framtiden och få det att växa ytterligare, säger Stefan Larsson.

Stefan Larsson har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom industrirör. På 80-talet inledde han sin yrkesbana som svetsare och montör för att i början av 90-talet utbilda sig till VVS-ingenjör. Därefter har han bland annat arbetat som projektledare på Caverion och nu senast som filialchef på Saltängens industrirör.

- Orab är ett välskött företag i Instalcokoncernen och har personal med väldigt hög kunskapsnivå inom industrirör och de krav som ställs där. Jag är särskilt imponerad av de interna system som ORAB utvecklat genom åren för att genomföra lyckade projekt, säger Stefan Larsson.

Kent Persson fortsätter under en övergångsperiod som senior advisor på Orab.

Orab utför rörinstallationer och maskinmontage för industrin, kommuner och förvaltningar. Dessutom tillverkas det inom företaget en rad olika rör-, plåt- och balkkonstruktioner i egna verkstäder för alla typer av industrier. Orab har huvudkontor i Gävle med verksamhet i hela Sverige.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland