Timab går samman med installationskoncernen Instalco

Kenneth Borg, VD och huvudägare på TIMAB, ser fram emot att bolaget nu blir en del av Instalco:

”Jag känner mig mycket stolt och glad över att vi nu har fått möjligheten att vara en del av installationskoncernen Instalco.

Det finns massa fördelar med att tillhöra en entreprenörsgrupp med så många duktiga erfarna medarbetare. Instalco står för hög kvalité, bred kunskap och ett stort fokus på vår gemensamma miljö. Detta är något vi värdesätter högt och Timab har alltid haft dessa ledord högt upp på agendan. Jag och övriga i personalen kommer att jobba på som vanligt och våra kunder, leverantörer och samarbetspartners kommer troligen inte märka någon större skillnad framöver - om något så till det bättre.”

Kenneth, Göran, Benny och Anders blir delägare i koncernen Instalco och kommer att fortsätta i sina nuvarande roller på TIMAB. Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske vare sig på personalsidan, i organisationen eller i pågående och framtida projekt.

Koncernchef för Instalco – Per Sjöstrand:                    

”Vi har under en tid letat efter ett bra bolag för att stärka upp vår kylsida ytterligare och även bygga vidare på vår ställning i Stockholm. Detta stärker ytterligare vår möjlighet att erbjuda en helhetslösning till våra kunder. Vi tror att TIMAB och Expertkyl kommer att kunna lära av varandra och att TIMAB ska kunna samarbeta bra med främst våra VS-bolag i Stockholm”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Kenneth Borg, VD och huvudägare TIMAB                  Tel. 0768-52 25 71

Per Sjöstrand, koncernchef Instalco                           Tel. 0707-24 51 49

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland