Tobias Eriksson.

Tobias Eriksson ny affärsområdesansvarig för Instalco Öst

Tobias Eriksson tillträder som ny affärsområdesansvarig för affärsområde Öst. Han efterträder Peter Westman som övergår i en konsultroll inom Instalco.

Tobias Eriksson är idag vd på ett av Instalcos ventilationsbolag, Aircano, vilken är en roll han tills vidare kommer att behålla parallellt med affärsområdesansvaret för Instalco Öst.

I sin nya roll kommer Tobias Eriksson att ansvara för att koordinera och supportera Instalcobolagen i affärsområde Öst.

- Jag kommer att fortsätta på den inslagna vägen att bygga ett starkt team av bolag i affärsområde Öst. Redan nu har vi många av de allra bästa spelarna och det är ett väldigt starkt gäng som jag ska försöka hjälpa att bli ännu bättre. säger Tobias Eriksson.

- Tillsammans ska vi också hitta de bästa nya bolagen i Öst som kan bli bra komplement till de som redan är med i Instalco.

Tobias Eriksson är 38 år och har stor del av sin yrkeskarriär inom företagsledning och ventilation. 1993 startade hans pappa Aircano, 2009 kom Tobias in i företaget som projektledare och 2013 tog han själv över som ägare och vd. I februari 2019 blev Aircano en del av Instalco.

- God lönsamhet har alltid varit mitt fokus och det kommer jag att fortsätta att sträva efter, säger Tobias Eriksson.

Tidigare affärsområdesansvarig för Öst, Peter Westman övergår i en konsultroll inom Instalco, bland annat med operativ projektledarsupport i dotterbolagen och som ansvarig för Instalcoskolan.

I affärsområde Öst ingår idag Rörgruppen, Klimatrör, Ohmegi, Instamate, JN El, Pob:s Elektriska, OTK, Rodens Värme och Sanitet, Timab, VVS Kraft, Aircano och VVS-Metoder.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland