Vallacom går samman med installationskoncernen Instalco

Peter Andersson VD och ägare till Vallacom ser ljust på framtiden och att bli en del av Instalco.

Jag är glad att jag nu hittat en lösning som gör att Vallacom och våra anställdas framtid är tryggad. I och med inträdet i Instalco så får Vallacom nu ett antal kollegor i branschen vilket känns roligt och spännande. Jag ser framemot de möjligheter som detta samarbete kan ge oss med övriga företag i gruppen. Känns också spännande att nu var med och bygga upp Instalcos satsning i Östergötland.

Peter blir delägare i koncernen Instalco och kommer att fortsätta i sina nuvarande roller på Vallacom. Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske vare sig på personalsidan, i organisationen eller i pågående projekt.

Det är med glädje vi kan meddela att Instalco nu öppnar upp fönstret till Östergötland. Vallacom kommer att tillföra mycket kompetens på tekniksidan till gruppen samtidigt som vi stärker vår totala elinstallationskapacitet inom koncernen. Vi ser Östergötland som en tillväxtregion och kommer att leta efter ytterligare bolag i regionen. - Per Sjöstrand, Koncernchef för Instalco

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland