Vd-byte på El-Expressen

Robert Andersson är ny vd på Instalcobolaget El-Expressen i Lund. Robert har arbetat inom företaget sedan 2000, först som montör, sedan som arbetsledare och nu senast som installationschef.

- Jag vill fortsätta att driva El-Expressen med samma fina service som vi alltid haft och upprätthålla vårt goda rykte. Vidare ser jag en möjlighet är att utveckla El-Expressen mer inom teknikområdena, säger Robert Andersson.

Robert Andersson är 51 år och en bakgrund inom elbranschen sedan 1986, bland annat på Skanska Maskin som elmontör och på Malmö Energi som installationstekniker inom högspänning.

- Jag gillar utmaningar och ser lättare en lösning istället för ett problem i många situationer. Jag har alltid varit en arbetsvillig och ansvarstagande person med ett stort hjärta som gärna hjälper till där jag kan. Jag har alltid tyckt att det varit intressant och utvecklande att jobba inom el.

El-Expressen I Lund bildades 1986 och arbetar både med entreprenader och serviceverksamhet inom områdena, kraft och belysning, larm, KNX, tele och nätverk. Verksamheten bedrivs främst i västra Skåne, från Landskrona i norr till Trelleborg i söder.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland