Joar Vellene tar över ansvaret på Andersen og Aksnes.

Vd-byte på norska Instalcobolaget Andersen og Aksnes

Joar Vellene är ny Vd på Instalcos bolag Andersen og Aksnes. Vellene tar över efter Roger Aksnes som nu helt fokuserar på uppdraget som affärsområdesansvarig för Instalco Norge.

Joar Vellene, 45 år, är veteran inom VS-området och har varit med i Andersen og Akses sedan bolaget bildades 2004 där han arbetat som rörläggare, bas och projektledare.

- Jag har växt upp med rörläggeri haft förmånen att vara med och utveckla Andersen og Aksnes sedan starten och in i Instalco. Det ska bli otroligt intressant att ta över ansvaret och fortsätta att driva bolaget. Vi har stora möjligheter att fortsätta att växa och vidareutveckla vår kultur och vår personal och skapa nya affärsmöjligheter och goda resultat, säger Joar Vellene.

Roger Aksnes har under drygt ett års tid kombinerat Vd-rollen på Andersen og Aksnes med rollen som affärsområdesansvarig för Instalco Norge. Nu ska Aksnes fokusera renodlat på uppgiften som affärsområdesansvarig, där han jobbar med att koordinera, utveckla och stötta Instalcobolagen i Norge och medverka i fortsatta förvärvsprocesser.

Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS är ett VS-bolag i Hvalstad utanför Oslo.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland