Paul Stephenson, vd VFB

Vd-byte på VFB

Paul Stephenson tar över som ny vd på Instalcobolaget VFB, Ventilationsförbättringar i Malmö AB. Tidigare vd Sten-Inge Sjöström väljer efter 33 år som högsta ansvarig att fortsätta i bolaget som projektledare.

Paul är 43 år och har arbetat på VFB sedan 2011, de senaste två åren som projektledare. Paul kommer från Nordirland, där han började sin karriär som kyltekniker och senare inom fastighetsbranschen som servicechef. De sista åren innan han flyttade till Sverige 2008, hade han en tjänst som facility manager inom Guinnesskoncernen.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att ta över ansvaret på VFB. Här finns en mångårig erfarenhet och stor kompetens inom våra verksamhetsområden ventilation, kyla, styr- och relger och service vilket är viktigt i våra långvariga kundrelationer, säger Paul Stephenson.

- Jag ser med tillförsikt och ödmjukhet fram emot att tillsammans med mina arbetskamrater och kollegor fortsätta att både förvalta och även utveckla VFB:s och Instalcos kärnvärden och varumärken.

Tidigare vd Sten-Inge Sjöström har varit 37 år i VFB varav 33 år som vd. Nu går han vidare som projektledare i bolaget och ska samtidigt arbete med att stödja Paul Stephenson i hans nya vd-roll.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland