Joakim Lundberg, vd Bogesunds El & Tele, Andreas Everding, vd HJ:s och Uwe Mirsch, servicechef Bogesunds El & Tele.

HJ:s El & Maskinservice blir en del av Instalcobolaget Bogesunds El & Tele

Instalcobolaget Bogesunds El & Tele i Ulricehamn breddar sitt utbud genom förvärv av verksamheten i HJ:s El & Maskinservice och stärker därmed sin position i Borås med omnejd. 

 Bogesunds El & Tele grundades 2000 och blev en del av Instalco 2019. Bolaget har sin utgångspunkt i Ulricehamn men arbetet bedrivs även på andra orter i Sverige t ex i Stockholm, Malmö, Göteborg, Borås, Jönköping. De huvudsakliga kunderna är byggbolag. Förutom klassiska elinstallationer i bostäder har bolaget en tjänsteportfölj som inkluderar fiberinstallationer, laddstationer och solpanelinstallationer.

HJ:s El & Maskinservice AB, med en historik som sträcker sig tillbaka till 1994, har etablerat sig som en expert inom el- och maskinservice för privatpersoner, företag och mindre industrier.

- Vi är glada över att hälsa HJ:s välkomna till oss på Bogesunds El & Tele. Tillsammans får vi en ännu starkare lokal närvaro i Sjuhäradsbygden och höjer nivån på den service och de elinstallationer vi kan erbjuda våra kunder, säger Joakim Lundberg, vd på Bogesunds El & Tele.

Bogesunds El & Tele förvärvar HJ:s El & Maskinservice AB genom en inkråmsöverlåtelse. HJ:s har en årlig omsättning på cirka 5,5 miljoner kronor.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland