Instalco öppnar ny webbplattform

Som en del i Instalcos nya varumärkesstrategi öppnar koncernen nu en ny webbplattform på instalco.se. Den nya plattformen har syftet att stärka kommunikationen med Instalcos huvudmålgrupper; kunder, entreprenörer, medarbetare och investerare.

Bland nyheterna på webbplattformen finns bland annat Instalco Play och omfattande material inom hållbarhet och möjligheten att bli en del av Instalco – som medarbetare eller entreprenör.

- Nya instalco.se är en uppdaterad och modern plattform för vår externa kommunikation. Den nya webbplattformen är starten av vårt omfattande varumärkesarbete och en förberedelse inför Instalcos 10-årsjubileum 2024, säger Fredrik Trahn, kommunikationschef på Instalco.

Nästa steg i Instalcos varumärkesstrategi är att stötta dotterbolagen i arbetet att uppdatera även deras hemsidor med hjälp av den nya plattformen – för ett modernare visuellt uttryck och förbättrad prestanda.

- Vår affärsidé är stark och står fast. Nu lyfter vi tydligare fram styrkan i den: Projektering och installation inom el, vs, ventilation, industri och teknikkonsult, säger Fredrik Trahn.

Instalcos vision: Vi får våra bolag, medarbetare och kunder att växa när vi gemensamt installerar om till en hållbar värld för nästa generation. Vi är den mest kompetenta och effektiva partnern för våra kunder.

150+ lokala företag  i Sverige, Norge och Finland